Jullie bruiloft is een speciale dag in jullie leven. Een dag die jullie delen met belangrijke personen. Ik leg jullie dag met alle liefde vast op een ongedwongen manier zodat jullie voor altijd van deze dag en de mooie herinneringen kunnen nagenieten. 

 

 


• 6 uur fotografie. (aaneengesloten uren) 

• Kennismakingsgesprek / videobellen om elkaar beter te leren kennen
en om alle mogelijkheden te bespreken. 

• Een sneak preview binnen 1 week.

• Online gallery, welke je kan delen met vrienden en familie.

• Digitale foto’s zorgvuldig bewerkt in hoge en lage resolutie.

• Een 15x15 linnen album. 

• 20% korting op een engagement shoot.

• Reiskosten tot 30 km vanuit Middelburg. Vanaf 30 km €0,28 per km.Dit pakket biedt de mogelijkheid om verder uit te breiden!
Kies bijvoorbeeld voor meer uur fotografie of een groter album. 
Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen.
Hebben jullie vragen of willen jullie vrijblijvend meer informatie?
Vraag de trouwbrochure aan of stuur mij een mailtje voor een kennismakingsgesprek!  De foto's binnen 2 weken aangeleverd // Brochure met handige tips // 10 favo beelden die je zelf kan uitkiezen uit je persoonlijke online gallery // locatie en datum is in overleg // foto's nabestellen is mogelijk
 
• Reiskosten tot 30 km vanuit Middelburg.
Vanaf 30 km €0,28 per km


 


DE LIEFDE VIEREN! 

€225,- 

Verliefd, verloofd, zwanger, newborn of misschien wel gewoon alleen?
Herkenbaar voor vele, maar foto's maken schiet er vaak bij in. De tijd gaat snel en er kan veel gebeuren in een hele korte tijd. Je bent verliefd geworden en bent misschien nu wel verloofd, je bent zwanger, er is een nieuw familielid bij gekomen of misschien heb je wel afscheid moeten nemen van iemand die je dierbaar is. 

Het is erg waardevol om deze momenten uit je leven vast te laten leggen.
 Ik vind het zo leuk om terug te kijken naar oude foto's om herinneringen op te halen. Tijdens de shoot maken we geen statische portretten, maar gewoon hoe jullie zijn. 

FAMILIE / LIEFDE

Meteen een shoot boeken? Dat kan!
Via de bovenstaande link kan je een meteen
een shoot boeken in mijn agenda!

Zodra je een fotoshoot boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden

Een dag vol emoties, genieten, lachen, Proosten, lekker eten,
 Vreugde, een traan en mooie herinneringen maken.

€1495,-


 De foto's binnen 2 weken aangeleverd // Brochure met handige tips // 26 favo beelden die je zelf kan uitkiezen uitje persoonlijke online gallery // locatie en datum is in overleg // foto's nabestellen is mogelijk // Linnen album (15x15cm)
 
• Reiskosten tot 30 km vanuit Middelburg.
Vanaf 30 km €0,28 per km


 


€495,- 

Negen maanden lang leef je naar je kleintje toe, een bijzondere tijd. Niks is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit. Ik leg graag deze speciale periode voor jou/jullie vast. Een zwangerschaps shoot kan op een mooie locatie buiten plaatsvinden maar het kan ook bij jullie thuis. 

Met dit combi-pakket kan je je herinneringen altijd weer ophalen naar die mooie buik en je pasgeboren kleintje. Bij deze shoot krijgen jullie een 15x15 linnen album. 
ZWANGER + NEWBORN

Willen jullie graag een groter album nabestellen?  Kom een keertje bij mij thuis langs! Ik zal jullie alle mogelijkheden vertellen en samen ontwerpen we jullie droom album! Want zeg nou zelf, door een album bladeren dat levenslang mee gaat is toch veel leuker dan swipen over een scherm..

Bij het zien van de site werden wij al ‘aangestoken’ door haar enthousiasme voor fotografie. Het sociale karakter spat al vanaf de site af!  Door haar aanpak en de manier waarop ze mensen kan aanvoelen, wist ze ons op ons gemak te stellen en zijn de foto’s FANTASTISCH geworden.

- Monique

Contact

Vraag de trouwbrochure aan

Vraag de trouwbrochure aan

Shoot boeken