Een omhelzing van oma na de ceremonie, de mooie woorden van je vader tijdens het diner, een traan bij je vrienden en een hilarische speech van je beste vriendin na het taart aansnijden. Een dag vol liefde, geluk en emoties. 

Ik leg deze momenten zo goed mogelijk voor jullie vast met mijn ongedwongen en warme stijl. Ik wil jullie herinneringen vangen, een verhaal maken van jullie dag zodat jullie hier voor altijd met een fijn gevoel aan terug zullen denken. Het is en blijft bijzonder dat je als fotograaf een bruiloft van zo dichtbij mee mag maken. Daarom vind ik het erg belangrijk dat er van beide kanten een klik is! 

Ik ben dol op buitenbruiloften die een tikje avontuurlijk zijn. Benieuwd of wij een match zijn? Vraag via het contactformulier mijn vrijblijvende brochure aan met daarin alle informatie. Of stuur mij een berichtje voor een kennismakingsgesprek. 


In een kennismakingsgesprek nemen we jullie wensen door, maar kletsen we ook tijdens een kop koffie om elkaar wat beter te leren kennen. Na ons gesprek zorg ik voor een overzicht van jullie wensen en kunnen jullie alles nog even rustig doornemen. Willen jullie graag dat ik kom fotograferen? YEY! Als de aanbetaling betaald is staat jullie bruiloft definitief in mijn agenda gereserveerd! 

INFO

WERKWIJZE

TARIEF


Prijzen beginnen bij €1995,- voor 6 uur fotografie. 
Dit pakket biedt de mogelijkheid om verder uit te breiden! Kies bijvoorbeeld voor meer uur fotografie of een groter album. Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen.


HOME

Jullie bruiloft is een speciale dag in jullie leven. Een dag die jullie delen met belangrijke personen. Ik leg jullie dag met alle liefde vast op een ongedwongen manier zodat jullie voor altijd van deze dag en de mooie herinneringen kunnen nagenieten. 

 

 


• 6 uur fotografie (aaneengesloten uren) 

• Kennismakingsgesprek 

• Foto's aangeleverd in persoonlijke galerij.

• Een 15x15 linnen album. 

• 20% korting op een engagement shoot.

• Reiskosten tot 30 km vanuit Middelburg. Vanaf 30 km €0,28 per km.Dit pakket biedt de mogelijkheid om verder uit te breiden!
Kies bijvoorbeeld voor meer uur fotografie of een groter album. 
Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen.
Hebben jullie vragen of willen jullie vrijblijvend meer informatie?
Vraag de trouwbrochure aan of stuur mij een mailtje voor een kennismakingsgesprek! 


DE LIEFDE VIEREN! 

€1995,-

Een dag vol emoties, genieten, lachen, Proosten, lekker eten,
 Vreugde, een traan en mooie herinneringen maken.

Willen jullie graag een groter album nabestellen? Kom een keer bij mij thuis langs om de mogelijkheden te bekijken en bespreken. Samen ontwerpen we jullie droomalbum zodat jullie een souvenir hebben waar je met familie en vrienden door kan bladeren. - wilbert en sarine

Heel blij met de foto's van Saskia! De kleuren zijn perfect en geven onze bruiloft prachtig weer. Saskia is rustig en fijn om die dag om je heen te hebben!