Jullie bruiloft is een speciale dag in jullie leven. Een dag die jullie delen met belangrijke personen. Ik leg jullie dag met alle liefde vast op een ongedwongen manier zodat jullie voor altijd van deze dag en de mooie herinneringen kunnen nagenieten. 

 

 
DE LIEFDE VIEREN! 


Een omhelzing van oma na de ceremonie, de mooie woorden van je vader tijdens het diner, een traan bij je vrienden en een hilarische speech van je beste vriendin na het taart aansnijden. Een dag vol liefde, geluk en emoties. 

Ik leg deze momenten zo goed mogelijk voor jullie vast met mijn ongedwongen en warme stijl. Ik wil jullie herinneringen vangen, een verhaal maken van jullie dag zodat jullie hier voor altijd met een fijn gevoel aan terug zullen denken. Een dag vol emoties, genieten, lachen, Proosten, lekker eten, Vreugde, een traan en mooie herinneringen maken.

Heel blij met de foto's van Saskia! De kleuren zijn perfect en geven onze bruiloft prachtig weer. Saskia is rustig en fijn om die dag om je heen te hebben!

INVESTERING

Jullie bruiloft is een speciale dag in jullie leven.
Een dag die jullie delen met belangrijke personen. Een dag vol emoties, genieten van mooie momenten en herinneringen maken. 

Ik leg jullie dag met alle liefde vast op een ongedwongen manier zodat jullie voor altijd van deze dag en de mooie herinneringen kunnen nagenieten. De afgelopen jaren heb ik veel mooie bruiloften mogen fotograferen en ik kijk uit naar al het moois dat ik nog mag gaan vastleggen.


Herinneringen van jullie prachtige dag! 

INFO & PRIJZEN

PRIJS

- Foto's aangeleverd via online galerij
- Foto's binnen 6/8 weken aangeleverd
- Kennismakingsgesprek 
- Call voor de bruiloft om de dag nog een keer door te nemen 
- 15x15 verrassing album
- Preview binnen 5 dagen

GA TERUG

€1895,-

ALBUM

Jullie foto’s vasthouden in een album is zo’n andere ervaring dan de beelden op een scherm bekijken. Swipen op een Ipad is toch minder leuk, zeg nou zelf! Het is de allermooiste manier om jullie trouwdag opnieuw te beleven.

Jullie kunnen het trouwalbum helemaal aanpassen aan jullie wensen, stijl en smaak. Jullie namen, trouwdatum en/of trouwlogo op de cover, prachtig leer of linnen en de mooiste papiersoorten waar de foto’s op gedrukt worden. Zodat het album helemaal bij jullie past.

Jullie mooiste herinneringen in een boek dat levenslang zal mee gaan! 

INFO & PRIJZEN

PRIJS

Tijdens ons kennismakingsgesprek zal ik jullie een aantal verschillende albums laten zien zodat jullie al een beetje een idee hebben. Willen jullie graag een album? Dan plannen we een album bespreking in en maken we jullie droomalbum! 

GA TERUG

vanaf €399,-

Het is en blijft bijzonder dat je als fotograaf een bruiloft van zo dichtbij mee mag maken. Daarom vind ik het erg belangrijk dat er van beide kanten een klik is! 

Ik ben dol op buitenbruiloften die een tikje avontuurlijk zijn. Benieuwd of wij een match zijn? Vraag via het contactformulier mijn vrijblijvende brochure aan met daarin alle informatie. Of stuur mij een berichtje voor een kennismakingsgesprek. 

WIJ ZIJN EEN MATCH!

let's celebrate some love together

Hier kan je lekker scrollen en meer van mijn werk bekijken, inspiratie op doen en wegdromen!

In een kennismakingsgesprek nemen we jullie wensen door, maar kletsen we ook tijdens een kop koffie om elkaar wat beter te leren kennen. Na ons gesprek zorg ik voor een overzicht van jullie wensen en kunnen jullie alles nog even rustig doornemen. Willen jullie graag dat ik kom fotograferen? YEY! Als de aanbetaling betaald is staat jullie bruiloft definitief in mijn agenda gereserveerd! 

WERKWIJZE

TARIEF


Prijzen beginnen bij €1895,- voor 6 uur fotografie. 
Dit pakket biedt de mogelijkheid om verder uit te breiden! Kies bijvoorbeeld voor meer uur fotografie of een groter album. Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen.