S

Hi, ik ben Sas!
Ik ben een fulltime fotograaf in het mooie Middelburg (Zeeland)
Mama van Nowi en ready om samen met jou mooie herinneringen te maken. 

Opgegroeid in Zeeland omringd door de magische duinen en het strand van de Zeeuwse. kust!
 Het strand, de meest herkenbare locatie van mijn foto's en het is ook een van mijn favo plekken waar ik zelf graag kom.
Uitwaaien op een herfstdag, de wind door je haar, vogels boven de duinen zien vliegen, warme choco afhalen bij een strandtent in de winter, lange zomerse avonden met vrienden, genieten van een mooie zonsondergang. Na 4 jaar fotografie te hebben gestudeerd in Rotterdam besloot ik in 2016 voor mijzelf te beginnen. Nu een paar jaar later, heb ik al heel wat mooie momenten mogen fotograferen en kijk ik elk jaar weer uit naar alle mooie liefdesverhalen die ik mag gaan vastleggen.

Opgegroeid in Zeeland omringd door de magische duinen en het strand van de Zeeuwse kust! Het strand, de meest herkenbare locatie van mijn foto's en het is ook een van mijn favo plekken waar ik zelf graag kom.

Uitwaaien op een herfstdag, de wind door je haar, vogels boven de duinen zien vliegen, warme choco afhalen bij een strandtent in de winter, lange zomerse avonden met vrienden, genieten van een mooie zonsondergang. 

Sinds ik in augustus '23 mama ben geworden van een lief klein meisje besef ik nog meer hoe waardevol het is om foto's te hebben. Het cliché is echt waar, de tijd gaat zo snel! Ze veranderd in een paar weken zoveel. Ik vind het heerlijk om foto's terug te kijken en even weer stil te staan bij bepaalde momenten. Maar om even terug te kunnen gaan in de tijd heb je wel foto's nodig. Ik help je graag aan deze mooie liefdevolle herinneringen! MIJN MISSIE

BEKIJK MIJN AANBOD

Samen met mijn vriend Row woon ik in Middelburg en met al mijn lieve familie en vrienden om mij heen is Zeeland echt mijn thuis. Maar ik ben ook dol op reizen! Naar verre landen of mooie steden in Europa. Onbekende culturen, nieuwe geuren, heerlijk eten, een nieuw avontuur & lieve mensen ontmoeten. 

Als ik niet aan het
fotograferen ben

- kan je mij in de sportschool vinden 
- zit ik met vriendinnen op het terras
- ben ik aan het knuffelen met Nowi
- ben ik op reis met mijn gezinnetje
- drink ik koffie in een koffietentje 

Mijn bedrijf in cijfers

2016

is het jaar dat ik naar de
KVK ging en mij inschreef.

60+

zoveel bruiloften heb ik gefotografeerd and still counting!

48A

is het nummer van mijn kantoor in hartje centrum Middelburg.

WIJ ZIJN EEN MATCH

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen!