Een super leuke newborn shoot verzorgt door Saskia. Wij hadden van te voren de angst of de baby op het moment van de shoot wel ontspannen zou zijn. Saskia wist ons op ons gemak te stellen waardoor de baby dit ook was en zij nam ruim de tijd voor de shoot zodat er tijd was om tussendoor even pauze te nemen voor het voeden van de baby. Ze was accuraat en kundig en dit is ook op de foto's terug te zien. We zijn superblij met het eindresultaat en zouden Saskia zeker aanraden. 

 contact

Foto's met jullie pas geboren kindje, gewoon bij jullie thuis in je eigen vertrouwde omgeving met je eigen spullen. De eerste paar weken zijn enorm speciaal en gaan ook zo voorbij. Ik kom graag bij jullie thuis om deze waardevolle momenten vast te leggen. 
INFO

WERKWIJZE

TARIEF


De prijs voor een newbornshoot is €225,-  
Ga naar het kopje info voor meer informatie of vraag mijn brochure aan. 

Ik plan een newbornshoot vaak in de ochtend in, dit omdat een baby de eerste paar weken nog geen duidelijk ritme heeft. Ook is er in de ochtend vaak fijn/voldoende licht wat erg belangrijk is. De beste tijd om een newbornshoot in te plannen is tussen de 14 en 21 dagen. Is jouw kleintje al wat ouder? Geen ramp, het is nog steeds even waardevol om foto's te laten maken.

Tijdens de shoot maak ik foto's van jullie kindje alleen, foto's van jullie als gezin en momentjes van jullie alleen met de baby. Uiteraard mogen grote boers en/of zussen ook op de foto! Tijdens een newbornshoot nemen we ruim de tijd zodat we rustig kunnen fotograferen. 

HOME

-wietze en carlijn