"Mijn vriend vindt het verschrikkelijk om op de foto gezet te worden. Ik was heel erg bang dat dat op de foto's terug zou komen of dat de shoot daardoor vervelend zou worden. Niets was minder waar!

Sas stelde ons ontzettend op ons gemak en maakte het heel luchtig. We konden helemaal onszelf zijn en dat zie je op de foto's terug.Ik zou Sas 100% aanraden. Ze denkt met je mee (kleding en locatie), houdt rekening met je wensen en zorgen, maakt de shoot persoonlijk en levert fantastisch resultaat.

Ik heb een traantje gelaten toen we de foto's binnenkregen en wens iedereen zulke prachtige foto's gemaakt door Sas toe!"

INFO

WERKWIJZE

TARIEF


De prijs voor een couple shoot is €225,-  
Ga naar het kopje info voor meer informatie of vraag mijn brochure aan. 

HOME


De tijd gaat snel en voor je het weet zijn jullie al weer 6 jaar samen en hebben jullie eigenlijk niet heel veel foto's samen, op die vakantie selfies na natuurlijk. Maar zou jij graag mooie foto's willen voor nu maar ook zeker voor later? Ik ga graag met jullie op pad om herinneringen vast te leggen. 

 Een herkenbare locatie van mijn foto's is het strand, maar als jullie graag een andere locatie in gedachten hebben kan dat natuurlijk ook! 

Voordat de shoot echt begint lopen we een stukje vanaf de auto naar de locatie waar we foto's gaan maken. Even ontspannen, want zenuwachtig zijn is nergens voor nodig! We gaan op een relaxte manier foto's maken. Tijdens de shoot zal ik jullie uiteraard aanwijzingen geven en kletsen we gezellig! Vraag naar mijn brochure voor kledingtips en verder informatie. 

- Tim en Zoë

 contact