Wat zijn we ontzettend blij dat we voor Saskia hebben gekozen om de zwangerschap en newbornshoot van ons 2e kindje vast te leggen. Saskia stelde leuke vragen waardoor ons (eerste) zoontje ook lekker lachend erop stond. De spontaniteit vonden wij het fijnste bij beide shoots en de tijd vloog voorbij! Wij kunnen (en zullen) iedereen aanraden om bijzondere momenten vast te laten leggen door Saskia, wat een topper!

INFO

WERKWIJZE

TARIEF


De prijs voor een gezinsshoot is €225,-  
Ga naar het kopje info voor meer informatie of vraag mijn brochure aan. 

Voordat de shoot echt begint lopen we een stukje vanaf de auto naar de locatie waar we foto's gaan maken. Even ontspannen, want zenuwachtig zijn is nergens voor nodig! We gaan op een relaxte manier foto's maken. Tijdens de shoot zal ik jullie uiteraard aanwijzingen geven en kletsen we gezellig! Vraag naar mijn brochure voor kledingtips en verder informatie. 

HOME

Een herkenbare locatie aan mijn fotografie, het strand! Een super mooie locatie, ongeacht het seizoen, om samen met je gezin plezier te hebben en foto's te laten maken. Jullie kind(jes) kunnen lekker rondrennen, knuffelen en uitwaaien. Lekker losjes zodat we geen geposeerde foto's krijgen. 


 contact

- Anthonie en marlies