Algemene voorwaarden. 

Saskia van der Eijk Fotografie zet al haar kennis in om het maximale uit de fotografie te halen. Saskia van der Eijk Fotografie geeft echter geen garantie op het maken van specifieke beelden. Het resultaat van de uiteindelijke reportage is een combinatie van locatie, weer en styling. 

bij slecht weer of ziekte vanuit beide kanten nemen we zo snel mogelijk contact op met elkaar en kunnen we een andere afspraak inplannen. Dit mag alleen met geldige reden. 

Saskia van der Eijk Fotografie mag de foto's gebruiken voor promotionele doeleinden zoals publicatie op webiste, social media, fotowedstrijden en blogs. Als er enkele beelden zijn die liever niet gebruikt mogen worden moet dit worden aangegeven. Wanneer er geen enekele foto gebruikt mag worden dient dit voor het boeken vermeld te worden. 

De foto's zullen worden aangeleverd in hoge resolutie. Alle privegebruik van deze foto's is toegestaan. De foto's mogen gebruikt worden om zoveel prints te maken als gewenst, op sociale media en persoonlijke websites te zetten en uit te delen aan familieleden en vrienden zolang ze niet te koop worden aangeboden. 
De foto's mogen gekopieerd en verstrekt worden aan directe kennissen en familieleden. Het is jullie eigen verantwoordelijkheid dat de beelden door deze kennissen en familieleden niet voor commerciele doeleinden worden gebruikt. Bij het openbaar maken van de foto's dient naamsvermelding te worden gehanteerd! 

Commercieel gebruik van de foto's is niet toegestaan zonder toestemming van Saskia van der Eijk Fotografie. De rechten van de foto's blijven altijd eigendom van Saskia van der Eijk. Neem bij twijfel over het gebruik contact op. 

Aanbetaling wordt gedaan na het kennismakingsgesprek, hiermee staat de bruiloft (datum) vast. Dit is alleen nodig bij bruiloften langer dan 4 uur. Het bedrag is standaard 150euro. De eindfactuur wordt verstuurd samen met de kleine preview. De gehele serie foto's worden pas verstuurd wanneer de volledige betaling is voldaan. De levertijd is ca 6/7 weken. De uiteindelijke selectie is definitief, de RAW bestanden worden in geen enkel geal geleverd of inzichtelijk gemaakt. 

Op de diensten van Saskia van der Eijk Fotografie zijn de bovengenoemde boekingsvoorwaarden en de Alegmeende Voorwaarden van de Fotografenrederatie van toepassing. Door het reserveren van de diensten van Saskia van der Eijk Fotografie verklaart het bruidspaar akkoord te gaan met deze voorwaarden.